diumenge, 14 d’abril del 2019

LA SETMANA CULTURAL AFRICANA DEL CI

Aquest any la setmana cultural del cicle inicial ha estat centrada en el continent africà. Hem dut a terme moltes activitats conjuntes i altres més individuals dirigides a primer o segon.
Vam començar la setmana amb una  xerrada a càrreg d'un pare d'un nen de P3 de l'escola, Mor, que ens va explicar moltes coses i ens va mostrar fotos del seu país, Senegal.





Des d'aqui li donem les gràcies 😉

Tot el cicle, aprofitant l'ajuda de les especialistes de plàstica ens vam fer uns collarets i unes màscares africanes. També vam reproduir casetes africanes amb fang i palla.




El dijous al matí, amb l'ajuda de moltes mares, vam fer una recepta d'Algèria: "la tomina", que va ser un dels menjars per al berenar multicultural.


Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!😀

A primer, a més a més, van treballar els animals de la sabana i a segon els països africans i les seves banderes. També vam construir instruments de percussió amb materials de reciclatge per utilitzar-los en els balls; tal com vau poder veure la tarda del divendres.




Durant la setmana també vam treballar la lectura llegint llegendes africanes que ens van cridar molt l'atenció: La llegenda del sol i la lluna, El somni de la tortuga "Omumbo Rombonga", Per què el lleopard té taques negres....






A continuació us deixem les dues actuacions dels xiquets i xiquetes de cicle inicial.


 


També volem agraïr a totes les famílies la participació en l'elaboració de les receptes, va ser un berenar molt bonic al poder compartir aquest moment tots junts.



MOLTES GRÀCIES A TOTS, ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada